"Строй Перфект Груп" 2011 ЕООД

Телефон за контакти: 0883 707 277 - 0884 165  681

Цени

Строителни услуги цени

Ценоразпис на извършваните строителни услуги

СА ПО ДОГОВАРЯНЕ СЛЕД ОГЛЕД НА ОБЕКТА

РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА -

СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БАЛЧИК, БУРГАС, БАНСКО, БОРОВЕЦ,

СТАРА ЗАГОРА, ПАМПОРОВО, ВЕЛИНГРАД и др.

Скъпи клиенти, моля прочетете следващите редове преди да пристъпите към таблицата с цените!

Щом сте на нашата ценова страница, значи вие се интересувате от КАЧЕСТВЕНОТО извършване на строително-ремонтни работи (СРР). Ще останете разочаровани, ако мислите, че цените, които предлагаме са най-ниските. Но пък ще бъдете очаровани от крайния резултат, ако вашият приоритет е качеството! Ако искате да получите високо качество на достъпна цена, моля разгледайте нашето ценово предложение или най-добре се свържете с нас  на посочените телефони за безплатен оглед, консултация и изготвяне на индивидуална оферта.

Цените, които предлагаме (с някои изключения), са с включени труд, материали. Материалите, които използваме са с гарантиран произход, те са на водещи фирми производители в строителния бранш. Използването на качествени материали и вложения професионализъм в изпълнението ни дават спокойствие и увереност при издаването на Гаранционна карта на всеки клиент!

Материалите, които използваме са на Ceresit, BORO, Knauf и др.

Минимален обем за извършване на СРР: 1000 лв.


В цената на Строителство до ключ са включени и довършителни работи: шпакловка, боядисване, настилка с теракот, монтаж на ламиниран паркет, фаянсова облицовка, монтаж на гипсокартон, изграждане на ел и слаботокова инсталация, ВиК, топлоизолация.

Попитайте за нашия подарък към всеки клиент, сключил договор с "Строй Перфект Груп" 2011 ЕООД  за услугата "Строителство до ключ".

Повече информация относно цените за груб строеж и строителство до ключ можете да намерите в груб строеж цени.

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА СЕГА!

Как процедираме ние? Ако имате количествена сметка или проект за планирания груб строеж или ремонт, ще се радваме да ни ги изпратите, а ние да ви изготвим оферта.  Ако нямате такива и планирате ремонт или довършителни работи  – просто се обадете на посочените телефони за уговаряне на безплатен оглед. По време на огледа служител на Билдинг Ремонт Строй ООД ще замери количествата и видовете СРР, които трябва да бъдат извършени, а вие ще бъдете консултирани от професионалист.

Следващият етап е изготвянето на подробна индивидуална оферта. Ние държим на доверието на клиентите към нас, затова в нашата оферта ще намерите подробно и професионално описани всички видове СРР, които следва да бъдат извършени на вашия обект. Ние не спестяваме операции в офертата, които последователно да се добавят в процеса на работа, а сме максимално точни и открити с клиента затова не се стряскайте от дългата и подробна оферта, която ще получите! Така правят професионалистите. При одобряване на офертата, сключваме договор с клиента, което дава спокойствие и на двете страни.

А сега, ако държите на качествено извършените строително-ремонтни работи, моля разгледайте нашите цени или се свържете с нас на телефони 0883 707 277  за оглед и изготвяне на оферта. Ако не го направите, значи не качеството е вашият приоритет, а ниската цена. Ние можем да ви осигурим и такава, но без гаранция за извършената работа.

Независимо към какво се стремите – високо качество или ниска цена, екипът на "Строй Перфект Груп" 2011 ЕООД ви желае успех в строителството и строително-ремонтните работи. И запомнете, ние работим, за да правим хората щастливи. Нека заедно променим Вашият свят. Към по-добър! Да го направим сега!

Изгодни оферти за дрехи
© 2017 - 2019 Всички права запазени
BGtop